Bakgrundsmusik

Bakgrundsmusik för butiker, hotell och restauranger

Upplev bakgrundsmusikens kraft att stärka varumärken och öka försäljning 

Vem kontrollerar ljudbilden dina kommersiella miljöer? Trots att hörseln är människans starkaste sinne är det många företag som missar möjligheten att påverka sina kunder med musik. Med bakgrundsmusik från Music in Brands behöver du inte välja bort budget från konceptutveckling, butiksrenoveringar eller personalträning, våra musiktjänster är prissatta för att tillmötesgå såväl den lokala restaurangen som den internationella butikskedjan. Och just nu får du prova 30 dagar helt gratis. 

Genom att spela musik med genre och energi anpassad efter din målgrupp och verksamhet kan du öka din försäljning med upp till 10%. Ta rygg på varumärken som Tele2, Volvo, 7-Eleven, Capio, Polarn o. Pyret, Friskis & Svettis, Telia och GANT och hitta ditt sound med oss. 

PROVA MUSIK I 30 DAGAR GRATIS - AVBRYT NÄR SOM HELST

*Du provar helt förutsättningslöst och kostnadsfritt i 30 dagar, varefter prenumerationen fortlöper enligt priset för respektive produkt. 

VÅRA MUSIKKANALER

Välj mellan färdiga sounds eller skräddarsy din egen musikkanal. In och lyssna, och kontakta oss för att testa soundet som bakgrundsmusik direkt i dina miljöer.

Bakgrundsmusik

Musik stärker varumärken

Visste du att en svensk undersökning redovisar 10% försäljningsökning för företag som spelar rätt musik för sin målgrupp? (HUI, 2007). Eller att företag som spelar musik anpassad efter deras varumärken är 96% mer sannolika att kommas ihåg av besökaren? (Heartbeats, 2011). Kunderna stannar upp till 8 minuter längre i butiken (Andersson, 2012) och kan uppleva väntetiden som hela 50% kortare (Bayley och Areni, 2006). 

Vi tror på musikens kraft att förändra, och på det starka kulturella sambandet mellan musik och identitet. Därför jobbar vi efter 10 år i branschen vidare med att hjälpa Nordens ledande varumärken med sitt musikaliska uttryck och ljudkommunikation. 

Se vårt case om bakgrundsmusik hos GANT-butikerna

Bakgrundsmusik

EN EFFEKTIV KOMMUNIKATIONSKANAL I BUTIK

Vi garanterar att du alltid spelar musik anpassad efter din målgrupp och verksamhet, och hjälper dig att komma igång med alla delar av en effektiv ljudstrategi. Du bestämmer själv om du vill använda din butiksradio till att även spela viktiga budskap och reklammeddelanden, och om vi ska ta fram en unik ljudlogga för ditt företag. Önskar du dessutom att spela en särskild typ av julmusik, eller exempelvis bara kvinnliga artister på internationella kvinnodagen? Inga problem. Vill du ta vår hjälp att rekommendera och installera högtalare? Inga problem. Allt detta ordnar vi, och har dessutom ett dedikerat supportteam i Stockholm för att svara på alla frågor som kan dyka upp längs vägen.

Med vår 10-åriga erfarenhet av att sy ihop musikprofiler med bakgrundsmusik, och med kundrelationer som varat lika länge, så ser vi fram emot att få hjälpa dig att nå dina mål med detta unika marknadsföringsverktyg. 

Varmt välkommen att testa våra musiktjänster i din butik helt gratis i 30 dagar!