Musik i butik

Rätt Musik i din butik

Licensierad musik för företag

Hur ser musikstrategin för din butik ut? Vi på Music in Brands har hjälpt allt från små butiker till internationella kedjor att hitta sitt sound och öka sin försäljning i över 10 år. Genom att anpassa musiken efter ditt varumärke och målgrupp, samt tidsbestämma känsla efter tid på dagen, kan du påverka kundbeteendet i rätt riktning. 

Just nu får du testa 30 dagar gratis, och ta rygg på varumärken som GANT, Filippa K, Scandic Hotels, Peak Performance, Friskis & Svettis och Elon. Kom igång med din egen musikstrategi idag.

Testa gratis - och upplev skillnaden

*Du provar helt förutsättningslöst och kostnadsfritt i 30 dagar, varefter prenumerationen fortlöper enligt priset för respektive produkt. 

VÅRA KANALER

Välj mellan färdiga sounds eller skräddarsy din egen musikkanal. In och lyssna, och börja prenumerera på din favoritkanal.

Musik i butik

Musik stärker varumärken

Trots studierna om hur människor påverkas av musik så finns det företag som missar möjligheten att jobba med strategiskt ljud i sina butiksmiljöer. Man investerar i inredning, belysning och kurerar färger och logotyper, men glömmer bort människans starkaste sinne – hörseln. Musik är dessutom ett effektivt medium för att förflytta ditt varumärke, eller i andra ord, kundernas känslomässiga uppfattning om ditt företag.

Visste du till exempel att en svensk undersökning visar på upp till 10% försäljningsökning med rätt musik? (HUI, 2007). Eller att varumärken som använder varumärkesanpassad musik är 96% mer sannolika att lämna ett intryck på besökaren? (Heartbeats, 2011). Kunder stannar upp till 8 minuter längre i butiken (Andersson, 2012) och upplever sin väntetid som 50% lägre (Bayley och Areni, 2006).

Se filmen om hur vi hjälpte GANT med sin musik i butik

MUSIK I BUTIK

Våra mest effektiva tjänster

Utöver att spela anpassad musik i butik så hjälper vi företag att optimera alla de viktigaste delarna av sin ljudkommunikation. Att spela viktiga meddelanden och reklambudskap mellan låtarna, förstärka upplevelsen med en egen ljudlogga och att byta ut musiken vid viktiga högtider är alla effektiva verktyg.

Med vår 10-åriga erfarenhet av skräddarsydda musikprofiler, och lika långt gående kundrelationer, ser vi fram emot att hjälpa dig slå dina mål. Oavsett om du är ansvarig inom butik, hotell, restaurang, bar, gym, väntrum eller andra offentliga ytor så har vi verktygen. 

Kontakta oss nu och prova 30 dagar gratis!