OM OSS

Music in Brands

Music in Brands AB är en musikbyrå från Södermalm i Stockholm. Företaget grundades av VD Anders Ekström våren 2008, och är idag en av Nordens ledande leverantörer av bakgrundsmusik. Med musiken som verktyg tar våra strategiska designers fram kundanpassade musikkanaler till varumärken i offentliga miljöer, justerade efter syfte, tid, veckodag med mera. Vi gör även unika kompositioner, ljudloggor, music supervision och hjälper varumärken med events och artistsamarbeten.

På den här länken kan du lyssna in och prenumerera direkt på några av våra färdiga musikkanaler.

Anders - MIB-7

Anders Ekström (f.d Svensson)

Grundare och VD på Music in Brands. Arbetade som musikchef på MTG Radio i 10 år, med att bygga upp Rix FM till Sveriges största radiokanal. Anders har även varit musikansvarig på mobiloperatören 3 där han utvecklade digitala musiktjänst och tog fram musik till 3s reklamfilmer. 

Louise Siecke - Music in Brands

Louise Siecke

Kundansvarig med öra för musik. Louise är uppväxt på scen, har varit dansare i Eurovision och spenderar sin fritid i musikstudios. Under de 5 år hon studerade musikproduktion jobbade hon extra i butiker och restauranger. Där såg hon, dag för dag, vilken viktig roll musik spelar in en verksamhet.

H - MIB-1

Hugo Perlskog

Musik- och marknadschef med sin bakgrund i marknadsföring och e-handel på både byrå- och storföretagssidan. Hugo är även rutinerad DJ med breda musikkunskaper, vilka han kombinerar med sin digitala spets och retailförståelse i rollen hos oss. 
Cornelia Ekström - Music in Brands

Cornelia Ekström

Ansvarig för ekonomi hos oss på Music in Brands. Cornelia har sin bakgrund inom pedagogik, men jobbar sedan fem år tillbaka dedikerat med företagets ekonomi och bokföring.

Noel Dengg - Music in Brands

Noel Dengg

Supportansvarig med ett stor passion för teknik och problemlösning. Det är med Noel du pratar om du ringer eller mailar in till oss. Utanför sin roll på Music in Brands producerar han ljud och musik till spel och artister. 
Christopher - MIB-2

Christopher Lipski

Kundansvarig med mångårig erfarenhet av att skapa djupa samarbeten. Christophers bakgrund är inom sälj, rekrytering och som manager åt ett av Sveriges mest bokade liveband. Som person är han naturligt nyfiken och lösningsorienterad, med en stark känsla för profilering. 
jean-paul-wall

Jean-Paul Wall

En av våra huvudpartners inom musikprofilering. Arbetar idag som kompositör för musik i film och TV samt även som konsult inom musiklösningar. Jean-Paul står även bakom den prisbelönta signaturen till Uppdrag Granskning.

p2

William Russmark

William har varit musikchef på MTV, han har arbetat med musiken för Sveriges Radio P3 och Metropol. Wille arbetar även som DJ och har handen på pulsen om vad fungerar bäst i olika målgrupper för tillfället.

MIB additional-6

Amanda Mair

Marknadsassistent och designer. Efter flera år av turnerande som artist, med internationella framgångar i bland annat UK och Asien har Amanda sadlat om till Music in Brands med utbildning hos Berghs School of Communication och reklambyråverksamhet i ryggen.