OM OSS

Music in Brands

Music in Brands AB är en musikbyrå från Södermalm i Stockholm. Företaget grundades av VD Anders Ekström våren 2008, och är idag en av Nordens ledande leverantörer av bakgrundsmusik. Med musiken som verktyg tar våra strategiska designers fram kundanpassade musikkanaler till varumärken i offentliga miljöer, justerade efter syfte, tid, veckodag med mera. Vi gör även unika kompositioner, ljudloggor, music supervision och hjälper varumärken med events och artistsamarbeten.

Här kan du lyssna in och prenumerera direkt på några av våra färdiga musikkanaler.

anders-svensson

Anders Ekström (f.d Svensson)

Arbetade som musikchef under 10 år på MTG Radio med att bygga upp radiokanalen Rix FM till att bli Sveriges största radiokanal, men har även arbetat med MTGs övriga kanaler i Sverige och i utlandet. Anders har varit musikchef på mobiloperatören 3 med ansvaret för att utveckla den digitala musiktjänsten och för att ta fram musiken till 3s reklamfilmer.

hugo-perlskog

Hugo Perlskog

Med sin bakgrund i digital marknadsföring och e-handel på både byrå- och storföretagssidan har Hugo en digital spets och retailförståelse som han kombinerar med sina breda musikkunskaper i rollen hos oss. Han är även DJ till yrket och arrangerar klubbar och events runtom Stockholm och internationellt.

Amanda

Amanda Mair

Supportansvarig och marknadsassistent. Efter flera år av turnerande som artist, med internationella framgångar i bland annat UK och Asien har Amanda sadlat om till Music in Brands med en utbildning hos Berghs School of Communication och reklambyråverksamhet i ryggen.

jean-paul-wall

Jean-Paul Wall

En av våra huvudpartners inom musikprofilering. Har tidigare varit artist men arbetar idag som kompositör för musik i film och TV samt även som konsult inom musiklösningar. Jean-Paul har i sitt arbete som kompositör hela Europa som arbetsplats och han står även bakom den prisbelönta signaturen till Uppdrag Granskning.

Cornelia

Cornelia Ekström

Ansvarig för ekonomi på Music in Brands. Cornelia har sin bakgrund inom pedagogik, men jobbar sedan fyra år tillbaka dedikerat med företagets ekonomi och bokföring.

Christopher Lipski - Music in Brands

Christopher Lipski

Kundansvarig säljare med mångårig erfarenhet av att skapa långsiktiga och lyckade samarbeten. Christopher är naturligt nyfiken och lösningsorienterad, med en stark känsla för profilering. 

p1

Magnus Húmle

Vår norska vän Magnus är en mycket begåvad och inspirerande kompositör och musiksättare till film, TV, budskap och varumärken. Magnus jobbar mycket med musiken till Scandic och Designtorget.

p2

William Russmark

William har varit musikchef på MTV, han har arbetat med musiken för Sveriges Radio P3 och Metropol. Wille arbetar även som professionell DJ och har koll på de senaste trenderna och vad som fungerar bäst i olika målgrupper för tillfället.

tommy-ericsson_musicinbrands

Tommy Ericsson

Har en förkärlek till alternativ musik och nyskapande uttryckssätt. Tommy uppskattar tekniska lösningar som underlättar kommunikation och har en bakgrund inom radio och IT. Har arbetat på konsert- och festivalarrangören Luger. 2008 startade han den idag ledande alternativa Skandinaviska webbradion Gimme Indie.