OM OSS

Music in Brands

Music in Brands AB är en musikbyrå från Södermalm i Stockholm. Företaget grundades av VD Anders Ekström våren 2008, och är idag en av Nordens ledande leverantörer av bakgrundsmusik. Med musiken som verktyg tar våra strategiska designers fram kundanpassade musikkanaler till varumärken i offentliga miljöer, justerade efter syfte, tid, veckodag med mera. Vi gör även unika kompositioner, ljudloggor, music supervision och hjälper varumärken med events och artistsamarbeten.

På den här länken kan du lyssna in och prenumerera direkt på några av våra färdiga musikkanaler.

Anders - MIB-7

Anders Ekström (f.d Svensson)

Grundare och VD på Music in Brands. Arbetade som musikchef på MTG Radio i 10 år, med att bygga upp Rix FM till Sveriges största radiokanal. Anders har även varit musikansvarig på mobiloperatören 3 där han utvecklade digitala musiktjänst och tog fram musik till 3s reklamfilmer. 

Cornelia Ekström - Music in Brands

Cornelia Ekström

Ansvarig för ekonomi hos oss på Music in Brands. Cornelia har sin bakgrund inom pedagogik, men jobbar sedan fem år tillbaka dedikerat med företagets ekonomi och bokföring.

H - MIB-1

Hugo Perlskog

Musik- och marknadschef med sin bakgrund i marknadsföring och e-handel på både byrå- och storföretagssidan. Hugo är även rutinerad DJ med breda musikkunskaper, vilka han kombinerar med sin digitala spets och retailförståelse i rollen hos oss. 
Noel Dengg - Music in Brands

Noel Dengg

Supportansvarig med ett stor passion för teknik och problemlösning. Det är sannolikt med Noel du pratar om du ringer eller mailar in till oss. Utanför sin roll på Music in Brands producerar han ljud och musik till spel och artister. 

Hugo Nevhage - Music in Brands - 2024

Hugo Nevhage

Arbetar både med grafisk design, och som en viktig del av supportteamet. Ringer du in till oss kan du få möta hans klingande skånska. Han är även en mångsidig musikproducent med kommersiella framgångar inom genres som house, hiphop och lofi beats. 

Christopher Lipski - Music in Brands

Christopher Lipski

Kundansvarig med mångårig erfarenhet av att skapa djupa samarbeten. Christophers bakgrund är inom sälj, rekrytering och som manager åt ett av Sveriges mest bokade liveband. Som person är han naturligt nyfiken och lösningsorienterad, med en stark känsla för profilering.