Ljudloggor & butiksreklam

Din logotyp i ljudform

Jinglar, ljudloggor och radiospottar. Med ett stall av producenter ordnar vi alla förlängningar av din ljudidentitet.

På samma sätt som varumärken har sina egna färger, givna typsnitt för text och guide för bildspråk, så håller man ihop marknadsföring med ett tydligt ID för ljudkommunikation. Det kan handla om den egenkomponerade låten i TV-reklamen likväl som den korta slingan i slutet av radiospotten. Plinget i dörrentrén, varumärkesbudskapen som rullar i toaletthögtalaren, den unika och alltid återkommande rösten i voiceovern.

Håller du ihop ditt varumärke?

Väljer man att genom oss ta fram en egen, varumärkesanpassad musikkanal får man också automatiskt möjlighet att kommunicera fler budskap till kunder och medarbetare. De flesta köpbeslut tas på plats i butiken så om du vill promota en viss produkt, informera om en kampanj eller skaffa fler medlemmar till kundklubben så finns möjligheten. Radioreklam har vi producerat och arbetat med sedan 1993.

Vi har tagit fram kompletta ljudidentiteter till några av Skandinaviens största varumärken, och är så klart nyfikna på hur vi med dessa verktyg kan hjälpa dig binda ihop kommunikationen för ökad igenkänning och försäljning.