Ljudanläggningar

Få ut det mesta av musiken med rätt högtalare

Behöver du högtalarna också? Vi har nära samarbete med alla de bästa högtalarproducenterna. Oavsett om det gäller skräddarsydd punktljudsättning med ljudduschar, ljudpuckar eller koncepttoaletter, eller om du vill ha högtalare och sub-bas för att täcka din affärsyta så ordnar vi rätt setup för dig.

Berätta kort om din lokal, målgrupp och ändamål med ljudläggningen så ger vi ett förslag – kontakta oss.

VI INSTALLERAR DITT LJUDSYSTEM

Vi på Music in Brands har levererat och installerat ljudsystem för butiker, restauranger, caféer, hotell, skolor, väntrum, gym och andra publika ytor i över 10 år, och har en unik förståelse för ljudets strategiska ändamål. Vårt team av inhousearbetare och installatörer har den djupa och breda sakkunskap inom ljud som krävs för att effektivt lösa alla delar av ditt ljudplanerade, från design av ljudmiljö med val av högtalarvarumärke och -modell, till installation och teknisk support.

Ta själv tillfället att besök några av våra referenscase på plats ute i landet och internationellt: Scandic Hotels, Designtorget, Skistar, Electrolux Home, Pinchos, Volvos återförsäljare och Peak Performance.

BÅDE FASTA OCH TRÅDLÖSA HÖGTALARE

Music in Brands installerar både fasta och trådlösa högtalarsystem från bland annat Loud of Sweden, Genelec och Monacor, även med kort varsel i hela Norden, inklusive Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Nyköping, Norrköping, Umeå, Sundsvall, Linköping och Helsingborg.

Väljer du som många av våra kunder ett smart trådlöst ljudsystem, så används strömmen från dina spotlight-skenor direkt till högtalarna, och du kan vara flexibel i placeringen av ljudpunkterna, om du önskar flytta runt dem i lokalen.

INTEGRERAD LJUD- OCH BILDLÖSNING MED SKÄRMAR

Visste du att vi även installerar och underhåller displayteknik? Genom att länka samman dina digitala skärmar och din musiklösning till en gemensam partner gör du livet enklare både för dig själv som ansvarig beställare, och för dina anställda. Ni får en tydlig kontaktväg för all ljud och bild. Att ni även sparar pengar och förenklar den tekniska setupen kan man se som en bonus. Skärmlösningar från LG, Philips eller Samsung är några av de alternativ som erbjuds våra helhetslösningskunder. Kontakta oss för att höra om hur vi har ordnat det för bland annat Peak Performance alla butiker, och hur ett förslag för ditt företag skulle se ut.