Licensfri musik

licensfri musik för företag

För dig som vill sänka dina kostnader men ändå spela musik

Med rätt musik kan ditt företag både öka försäljning och skapa en varumärkesanpassad miljö för dina kunder och anställda. Vi på Music in Brands har över 10 års erfarenhet av strategisk musik för företag, och hjälper idag kedjor som KICKS, Filippa K, Scandic Hotels, Cervera, Peak Performance, Friskis & Svettis och Elon att nå sina mål. Just nu får du testa i 30 dagar gratis, och själv uppleva skillnaden på plats. 

Vill du använda dig av licensfri musik i dina miljöer? Musik av osignade artister som inte är en del av upphovsrättsorganisationerna är en effektiv lösning för dig som behöver sänka dina kostnader men ändå vill spela musik. 

 

testa 30 dagar gratis - starta idag!

*Du provar helt förutsättningslöst och kostnadsfritt i 30 dagar, varefter prenumerationen fortlöper enligt priset för respektive produkt. 

Licensfri musik

Noga utvalda låtar ur ett stort antal sounds

Oavsett om du har en butik, eller är ansvarig för ett multinationellt företag, så ordnar vi musiken. Du behöver inte tänka på varken licenser, teknik eller support. Det tar vårt team hand om, och finns tillgängliga för dig längs hela vägen. Våra musikredaktörer är experter inom sina områden, och kommer från olika delar av musik- och marknadsföringsbranschen. 

I vårt stall har vi anställda med bakgrund från radio- och nöjeslivet, samt professionella låtskrivare, artister och producenter. Vi tar hand om spellistorna utifrån noga utvalda låtar, och att säkerställer att dina kunder får en kurerad upplevelse av just ditt varumärke.

Licensfria musikkanaler

Du kan själv välja att lyssna in dig mellan ett antal sounds med licensfri musik här nedan, eller låta våra musikredaktörer vägleda dig till i vårt större bibliotek till rätt genre, energi och tempo för ditt varumärke. Vi har licensfri musik för butiker, hotell, restauranger, bar, gym och andra offentliga ytor.

Licensfri musik

En musikprofil för en bråkdel av kostnaden

Den licensfria musiken får du använda helt fritt – rättigheterna är redan lösta. Vi tror starkt på att artister och låtskrivare få ersättning för sitt arbete. Därför får artisterna bakom vår katalog av licensfri musik betalt direkt, snarare än via royalties. Skillnaden från licensierad musik är att du som handlare inte upprättar några löpande avtal med upphovsrättsorganisationerna STIM och SAMI, och således inte behöver tänka på licenserna. Du och dina anställda kan istället fokusera på det som ni gör bäst. 

Eftersom vi erbjuder premiumtjänster inom licensierad musik, det vill säga signade artister med populärmusik som du känner igen, så kan du enkelt byta från licensfri musik längre fram – utan att behöva byta leverantör. 

Just nu får du prova Music in Brands licensfria musik 30 dagar gratis, och självklart kan du avbryta när som helst. Vårt team på Södermalm i Stockholm finns tillgängliga som support över telefon och mail, och hjälper dig tills musiken ger resultat. Skulle du även behöva hjälp med installation av teknik och högtalare så fixar vi det också. Det ska vara enkelt att komma igång – testa själv!