NY RUBRIK FÖR TEST

Vi gör skräddarsydda musikprofiler för butiker, hotell, restauranger och andra publika ytor. Vi stärker upplevelsen mellan varumärke, produkt och kund.

Spela videoklipp

En bättre upplevelse

Musiken som spelas är ingen slump. Genom väl utarbetade metoder tar vi fram soundet som är en naturlig förlängning av varumärket, oavsett miljö.

butiker

Ta kontroll över varumärkesupplevelsen. 95% föredrar att handla i butiker med musik.

Gym - Musik för gym och träning - Music in Brands

gym

Från den stora kedjan till det lilla gymmet. Med skräddarsydda gymkanaler håller vi rätt energi och tempo – dygnet runt.

väntrum

Tyst eller stressigt? Helst inget av dem. Minska den upplevda väntetiden med upp till -50% med rätt bakgrundsmusik.

hotell

Ett soundtrack till vistelsen. Vi är prisbelönta för vårt arbete med musik som följer hotellets grundkänsla och dygnets rytm.

restauranger

Vill du få kunden att stanna för en dessert? Den som kontrollerar musiken kontrollerar också känslan i rummet.

Våra tjänster

Ensam i sitt slag, vi är den personliga musikbyrån som jobbar med de stora varumärkena. Vi finns där ljud möter marknadsföring.

Ljudloggor & butiksreklam

Jinglar, ljudloggor och radiospottar. Med ett stall av producenter ordnar vi alla förlängningar av din ljudidentitet.

Bakgrundsmusik

Noggrant handplockade låtar, tekniskt avancerad schemaläggning. Låt inte slumpen avgöra varumärkesupplevelsen.

Ljudanläggningar

Behöver du högtalarna också? Vi har nära samarbete med alla de bästa högtalarproducenterna och installerar på plats.

Dj:s / Live / Event

Butiksöppning, baraktivering eller större event? Med lång erfarenhet inom arrangemang och klubb har vi både verktygen och nätverket.

Artistsamarbeten

Finns det en artist som personifierar din varumärkesposition? Vi sätter ihop er och tittar på samarbetsmöjligheterna.

Fitnessplayer®

Den unika tjänsten för träningsinstruktörer tillåter dig att bygga spellistor, justera tempon och skapa intervaller – helt lagligt.

TEKNIK

En helt digital lösning

Musiken streamas i realtid via internet och tas emot av en dator eller av våra driftssäkra och miljövänliga musikspelare. I tjänsten ingår drift och övervakning av musikspelarna samt support i en dynamisk helhetslösning som inbegriper allt från löpande uppdatering av musiken till drift och support.

Lika viktigt som innehållet är att det låter bra. Därför arbetar vi med några av marknadens bästa ljudsystem och är även återförsäljare av det första trådlösa högtalarsystemet för publika ytor.

VÅRA KANALER

Välj mellan licensierad eller rättighetsfri musik i vårt kanalbibliotek. In och lyssna, och börja prenumerera på din favoritkanal.

RÄTTIGHETER

På rätt sida om lagen

Vi har ett nära samarbete med rättighetsorganisationerna för att streama musik i publika ytor och hjälper även till med att upprätta avtal för dig som kund.

Genom att betala rättigheter ser vi till att artister, musiker och upphovsmän får betalt för att vi och ni som kunder använder deras musik.

OM OSS

Vår kärlek till musik är stor

Vi har lång erfarenhet från musikbranschen. Med senior bakgrund i allt från kommersiell radio till event, filmmusikskomposition och marknadsföring kombinerar teamet på Music in Brands spetskompetens inom båda vertikaler av vår nisch - musik och varumärkesbyggande.

0 %
Försäljningsökning har vi kunnat skapa med rätt musikprofil
0
Företaget grundades
0 %
Minns varumärken med anpassad musik
0
Tyst butik är en stängd butik

VÅR PROCESS

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Första steget är att du har hittat hit, så nu är vi redan på väg! Vi skapar musikstrategi baserat på ditt varumärke, kunder och mål. Du väljer med vår hjälp ditt egna sound, som sedan spelas helt automatiserat genom en driftsäker musikspelare, och dina kunder får uppleva rätt musik vid rätt tillfälle.