Royaltyfri musik

Royaltyfri musik för ditt företag

En strategisk musikprofil till en bråkdel av kostnaden

Vill du sänka dina kostnader med royaltyfri musik, men ändå behålla känslan av hur ditt varumärke låter? Då har du hamnat rätt. Vi på Music in Brands har hjälpt företag i Norden att hitta rätt sound och öka sin försäljning med strategisk musik i över 10 år. Idag jobbar vi med ledande varumärken inom allt från retail, hotell och gym, till restaurang och offentlig sektor. Genom att anpassa musikens genre, energi och tempo till målgruppen skapar vi unika flödesscheman för veckans alla dagar och årets alla högtider. Det möjliggör användandet av musiken som ett marknadsföringsverktyg, och att vi framgångsrikt har kunnat driva våra partners kund- och personalbeteende mot gemensamt uppsatta mål. 

Just nu får du som ny användare prova tjänsten helt gratis i 30 dagar, med möjligheten att avbryta när som helst. Gör som bland annat Cervera, Intersport, Scandic Hotels, GANT och Friskis & Svettis och upplev musikens kraft att förändra.

testa 30 dagar gratis - starta idag!

*Du provar helt förutsättningslöst och kostnadsfritt i 30 dagar, varefter prenumerationen fortlöper enligt priset för respektive produkt. 

ROYALTYFRI musik

En helt självgående in-store radio

Oavsett om du driver en liten restaurang, eller om du är inköpsansvarig på ett internationellt företag så ordnar vi musiken. Tekniken är busenkel, du trycker bara på play. Om olyckan är framme så har vi ett dedikerat supportteam i Stockholm som du når direkt på både mail och telefon. Inga telefonköer, ingen onödig byråkrati. Behöver du assistans med att välja och installera högtalare så ordnar vi det också, snabbt och enkelt. Vi hjälper dig hela vägen, tills musiken ger resultat.

ROYALTYFRIA musikkanaler

I vår stora katalog av royaltyfri musik finns en stor bredd av genres och stilar för att alltid passa just ditt företag. Här nedan kan du lyssna in några exempel på våra musikkanaler med royaltyfri musik. Om du lite längre fram skulle vilja byta till licensierad musik – det vill säga signade artister med populärmusik du känner igen – så ordnar vi det enkelt. Du behöver inte byta varken musikpartner eller teknik.

ROYALTYFRI musik

Tänk inte på licenserna

Den royaltyfria musiken är friköpt, vilket betyder att den kan användas fritt i kommersiella syften. Vi på Music in Brands ser oss som en del av musikbranschens ekosystem, och tror precis som du på att artister och låtskrivare få betalt för sitt arbete. Med den royaltyfria modellen får de därför betalt direkt för sina verk, snarare än via royalties. 

Som din musikleverantör tar helt enkelt över administrationsarbetet från dig, och du behöver inte extra lägga tid och energi på att upprätta separata avtal med rättighetsorganisationerna STIM och SAMI. Och så fixar vi spellistorna så klart. Vårt team av erfarna musikredaktörer arbetar dagligen med att ta fram nya låtar från osignade artister. Sedan handplockar vi musiken för just dina miljöer – så att du får full kontroll över din varumärkesupplevelse.